κρασιά

Εννέα δεκαετίες ποιοτικό κρασί


Η οικογένεια Μπάση συγκαταλέγεται διαχρονικά ανάμεσα στις καταξιωμένες οικογένειες οινοποιών της βόρειας Αττικής.

Με μακρόχρονη εμπειρία 90 ετών στο αμπέλι και στο ποιοτικό κρασί η οινοποιία Μπάσση δίνει σήμερα δυναμικά το παρόν στην ανταγωνιστική αγορά του σύγχρονου ελληνικού κρασιού.

Από το 1925 και τον πρωτοπόρο Αναστάσιο Μπάση και στη συνέχεια από τον μύστη της κλασσικής οινοποίησης γιο του Κωνσταντίνο, η σκυτάλη της μεθυστικής αυτής πορείας βρίσκεται σήμερα στα χέρια, του μπωρντολέζου χημικού και οινολόγου Τάσου Μπάση, γόνου τρίτης γενιάς των οινοποιών στον Αυλώνα.